Uw Bijdrage

Tekstvak: Elke bijdrage zal enkel het doel van Stichting NicaNature steunen en zal daarom alleen besteed worden aan kosten die gemaakt worden voor de bescherming en behoud van de natuur, de aankoop van grond en de kosten die hiermee gepaard gaan en aan sociale projecten die bijdragen aan de natuurbescherming van het gebied.
Bijdragen aan het doel van NicaNature kan op verschillende manieren:
•   DONATIE 
U doneert eenmalig, maandelijks of jaarlijks een bedrag aan de Stichting. Omdat Stichting NicaNature bij de Belastingdienst geregistreerd staat als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), is uw donatie gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting.
•   PARTICIPATIE 
U koopt via Stichting NicaNature een stuk grond in het gebied dat wordt beheerd door de Stichting. Notarieel wordt vastgelegd dat u financieel eigenaar bent van de grond.
In beide gevallen is de legale status van de aan te kopen grond  gegarandeerd, omdat de eigendomsrechten van de grond reeds door advocaten zijn uitgezocht. Na aankoop kan Stichting NicaNature alle benodigde papieren overleggen en de grond is geregistreerd in het kadaster.
NicaNature - ToekanNicaNature - Luiaard

N i c a n a t u r e

Tekstvak: Contact

Een Luiaard: het territorium bestaat slechts uit een tiental bomen waar zij hun hele leven in doorbrengen.

Een Geelsnavel Toekan.

Tekstvak: Doel & Visie
Tekstvak: Het Gebied
Tekstvak: Fotogalerij
Tekstvak: Plan van Aanpak
Tekstvak: Contact
Tekstvak: Introductie
Tekstvak: Uw Bijdrage
Afgeronde rechthoek: ENGLISH
Afgeronde rechthoek: ESPAÑOL

Stichting NicaNature

Rekening 51 70 52 849